Komst Zomerbar Zanzibar

Meise terug bruisend maken!

De populaire zomerbar 'Zanzibar' was begin 2019 op zoek naar een nieuwe locatie om tijdens de zomermaanden 2019 (en de jaren erna) haar populaire zomerbar neer te planten.

In nauw overleg met de lokale handelaars werd een samenwerking afgesproken tussen Zanzibar en de lokale horeca-uitbaters. Deze win-win zorgde ervoor dat vroegere tegenstanders opeens voorstander werden. Ook Unizo was voorstander van het project.

Er werd een kaderovereenkomst gemaakt met het gemeentebestuur waarbinnen Zanzibar welkom was in Meise. Ook de door AWV opgelegde voorwaarden konden door Zanzibar worden nagekomen. Alles was klaar voor een bruisende zomer in Meise...

Nadat de organisatie achter Zanzibar haar deel van de afspraken had ingevuld, kwam de politie van de zone KLM opeens op de proppen met bijkomende voorwaarden die de komst van Zanzibar opeens economisch onmogelijk maakten. Spijtig genoeg werden de gemaakte afspraken opeens door het hoofd van onze Politie niet langer gerespecteerd. Er waren blijkbaar toch enkele tegenstanders die hun slag binnenhaalden.

Een gemiste kans voor onze gemeente...

 

 

 

50.961325782059, 4.313860735411

locatie waar Zanzibar zou komen

Locatie
Betrokken diensten
Ruimtelijke ordening
Vrije tijd en toerisme
Initiatief van fractie
Trekkers
Tegenstanders
Realisatiegraad
90

Delen